Telefon 0241 959

Cine suntem

O echipă tânără, dinamică, formată din profesioniști, a pus la punct, la finele anului 2016, un nou proiect menit să asigure siguranța cetățenilor din orașul Ovidiu și zonele limitrofe.

Având ca unic acționar Consiliul Local Ovidiu, SC Ovi Protect SRL a devenit în scurt timp un partener real al autorităților locale, poliției și tuturor structurilor de ordine publică, contribuind activ la un climat mai sigur, fără infracționalitate, în orașul Ovidiu.

Cu dotări la înalte standarde, cu oameni bine pregătiți și devotați, SC Ovi Protect SRL vă garantează siguranța dvs și a bunurilor dvs, oferind o gamă completă de servicii în domeniul pazei și protecției.

Paza obiectivelor, bunurilor și valorilor, supravegherea, monitorizarea video, sisteme antiefractie, protecția umană specializată, transportul valorilor, echipaje de intervenție rapidă sunt doar o parte din gama de servicii pe care SC Ovi Protect SRL le pune la dispoziția cetățenilor, cât și persoanelor juridice interesate.

Obiectivul nostru este siguranța și liniștea dvs!

 

 

Valorile în care credem

Siguranța cetățenilor, o comunitate fără infracționalitate, străzi mai sigure sunt lucrurile în care credem și pentru care zi de zi ne dăruim priceperea și profesionalismul. Ne dorim să fim un permanent sprijin pentru autoritățile locale, poliție și celelalte instituții de ordine publică, dar și un factor de siguranță pentru locuitorii orașului Ovidiu, pentru agenții economici și clienții noștri.

Suntem sustinuti de Consiliul Local și Primăria Ovidiu, care fac toate eforturile necesare pentru ca Ovi Protect să se înscrie cu succes în elita firmelor de pază și protecție, având cu toții un scop comun: o comunitate locală mai încrezătoare, un oraș sigur, clienți mulțumiți.